• Over ons
  • Mijn Account
  • Contact
  • Vragen? Bel ons: 020 659 8770
 

GRATIS VERZENDING
v.a. € 150,-

 

VEILIG BETALEN
betaal veilig met IDEAL

Mijn winkelwagen

items in uw mandje

Blog

17-07-2018

Gouden Varodem Leverancier

Wij zijn super trots dat Workmed Medische Artikelen uitgeroepen is tot Gouden Varodem Leverancier 2018 - 2019. Met de uitreiking van dit certificaat hebben wij een blijk van waardering gekregen voor uitstekend vakmanschap op het gebied van VaroCare wrap, zwachtelsystemen, Tinkfit, Curetex midline compressie en Compressie kousen. Wij willen Varodem daarom bedanken voor deze eer!

 


03-04-2018


5546 Performance Outer Top

Moderne laagjes met een functionele PLUS: de stijlvolle Performance Outer Top met ritssluiting aan de voorzijde is niet alleen een echte fashionhighlight voor sporters die graag wat meer van hun lichaam laten zien. Het biedt een aanzienlijke ondersteuningsupgrade in combinatie met de Anita active sportbeha’s.

Gedragen op een sportbeha met maximum support bereikt de Performance Outer Top een maximum support PLUS. Een functionele plus, zeker voor vrouwen met een grote cupmaat. Ook in sporten met extreme belasting, zoals paardrijden en hardlopen is de top een waardevolle add-on. Zoals alle Anita active sportbeha’s is de top ook uitgerust met opvallende prestatie-extra’s. Hij is gemaakt van stevig materiaal met geïntegreerde luchtgaatjes, biedt perfecte ondersteuning en zorgt voor een aangenaam huidklimaat.
De cupnaad geeft vorm en steun van schouder tot onder de borst, terwijl de T-back een maximale bewegingsvrijheid garandeert. De sluiting, in een sportieve en dynamische stijl met materialen die speciaal voor Anita zijn ontwikkeld, is praktisch en comfortabel in gebruik: met een haakje wordt de top eerst gefixeerd, voordat de ritssluiting wordt gesloten. De rits ligt niet direct op de huid, door de zachte onderliggende beschermingsstrook. De Performance Outer Top kan met alle Anita sportbeha’s gecombineerd worden om een krachtig duo te creëren.

Materiaal: een combinatie van functionele high-tech stoffen, exclusief ontwikkeld voor Anita, voor een optimaal en actief Sweat Management; krachtige materiaal met ingewerkte luchtgaatjes.

Functie: stevige ondersteuning en in combinatie met Anita active sportbeha’s in de categorie maximum support een upgrade naar maximum support plus; exclusief voor Anita ontwikkelde materialen voor een comfortabel sluitingsmechanisme: haak- en oogsluiting, ritssluiting, onderliggende beschermingsstrook; vormende cupnaden die van de schouder naar onder de borst loopt, T-back voor een sterke ondersteuning en gelijktijdig optimale bewegingsvrijheid.

Verkrijgbaar in de kleuren
: zwart en fuchsia (Limited Edition)