• Over ons
  • Mijn Account
  • Contact
  • Vragen? Bel ons: 020 659 8770
 

GRATIS VERZENDING
v.a. € 150,-

 

VEILIG BETALEN
betaal veilig met IDEAL

Mijn winkelwagen

items in uw mandje

Enkel brace Bauerfeind MalleoTrain S

Beschikbaarheid: In voorraad

Advies prijs: € 57,95

Nu voor: € 47,00

Na een operatie, bij lichte verstuikingen of na herhaalde overbelasting is het bandapparaat van de voet vaak verzwakt en is een grotere stabilisatie noodzakelijk die de MalleoTrain S kan bieden. De actieve bandage met individueel instelbaar strapsysteem geeft het spronggewricht ook tijdens beweging betrouwbare steun en beschermt tegen verzwikking van de enkel. Verhoogde stabiliteit van het spronggewricht tijdens de beweging, ademend Train-breisel voor hoog draagcomfort en ideaal bij sport vanwege bescherming tegen verzwikken van je enkel.

* Verplichte velden

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Meer afbeeldingen

Details

Veilige steun voor de voet

Het ademende Train breiwerk is anatomisch voorgevormd en sluit perfect aan op de voet. De compressiewerking van het breiwerk bevordert de doorbloeding en activeert de omliggende musculatuur. Daardoor stabiliseert de bandage de voet zonder de bewegelijkheid te beperken, zodat de bandage ideaal is om tijdens het sporten te dragen. De bandage past in elk sportschoen en helpt een nieuwe blessure aan het spronggewricht bij de training of wedstrijd te voorkomen.

Dynamische stabilisering

Door het individueel instelbare strapsysteem werkt de MalleoTrain S als een functioneel tapeverband. De band wordt in de vorm van een 8 om de voet gewikkeld stabiliseert en heeft een beschermend effect op de enkel. In tegenstelling tot het tapeverband, laat het strapsysteem zich individueel aanpassen, is eenvoudig aan te spannen en versterkt de waarneming in ieder bewegingsvlak, zonder de fysiologische bewegingsvrijheid te beperken. 

Verzwikken van de enkel

Je voet kantelt te veel naar binnen en je kunt het wel uitgillen van de pijn! Het verzwikken van je enkel zorgt ervoor dat je enkel meteen dik en blauw wordt. Verder lopen is meestal niet meer mogelijk.

Bij het verzwikken van de enkel, rekken de enkelbanden op, of erger nog,kunnen ze zelfs scheuren! Het beschadigde weefsel heeft tijd nodig om te herstellen. Is dit herstel niet voldoende, dan blijft de enkel zwak en is de kans op nieuwe verstuikingen groot. Zonder behandeling kan een verzwikte enkel een chronisch probleem worden.

EHBO bij verzwikken van de enkel

In eerste instantie is het belangrijk om de verzwikte enkel direct te koelen (zo’n 15 min.). Daarnaast zijn compressie en het hoogleggen van de voet belangrijk. Raadpleeg altijd uw (huis)arts. Om de enkel te stabiliseren is het gebruik van een brace zoals MaleoTrain zeer aan te bevelen

Indicaties

  • Enkelbandinsufficiëntie
  • Postoperatieve revalidatie
  • Lichte distorsies
  • Supinatiepreventie, vooral bij sportieve activiteiten

 

Extra informatie

Merk Bauerfeind

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Enkel brace Bauerfeind MalleoTrain S

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Kwaliteit