Sport bh Anita dynamiX star 5537 Maximum Support rood

€ 64,95
Op voorraad
SKU
5537R

Een echte wereldprimeur en direct onderscheiden met de "Red Dot Award". Het doorAnita ontwikkelde schouderbandsysteem maakt het aan- en uittrekken heel gemakkelijk, "Easy On & Off", door het wijd te openen rugpand en de van voren verstelbare schouderbanden. Hoogste draagcomfort bieden de midden op de schouderliggende schouderbanden. De cups zijn naadloos gevormd en de ademende X-Back zorgt voor voldoende steun. Een dynamische Powerpakket!

Anita dynamiX star 5537 Maximum Support

Een echte wereldprimeur en direct onderscheiden met de "Red Dot Award". Het door Anita ontwikkelde schouderbandsysteem maakt het aan- en uittrekken heel gemakkelijk, "Easy On & Off", door het wijd te openen rugpand en de van voren verstelbare schouderbanden. Hoogste draagcomfort bieden de midden op de schouder liggende schouderbanden. De cups zijn naadloos gevormd en de ademende X-Back zorgt voor voldoende steun. Een dynamisch Powerpakket!

Materiaalverwerking:
* exclusief ontwikkeld functioneel materiaal, actief "Anita Sweatmanagement"

45% Polyester
35% Polyamide
10% Elastaan
10% Polyurethaan

Cups:
* verhullende moulding aan de binnenkant hydrofiel frottee uit piquet met dubbellaags stof

Comfortschouderbanden:
* ver naar buiten geplaatst, exclusief voor Anita ontwikkeld aan de voorzijde verstelbaar ergonomische gevormd, gepolsterd

Rug:
* wijd te openen
* makkelijk aan- en uittrekken
* dubbele rugvoering

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sport bh Anita dynamiX star 5537 Maximum Support rood
Copyright © Workmed - Sloterweg 160